Díszpolgári plakettek és érmek
Főoldal Érem készítés Díszpolgári plakettek és érmek

Díszpolgári plakettek és érmek

DÍSZPOLGÁRI PLAKETT ÉS ÉREM

Díszpolgári cím és a Községért, Városért tett munkáért köszönet nyilvánító plakett vagy érem.
Díszpolgári plakettek és érmek
A grafikai tervezéstől a gyártásig mindent megvalósítunk önnek, de ha korábban már gyártott érmeket plaketteket és ugyan olyat szeretne újragyártani az sem jelent problémát.

 

Az általunk kidolgozott technológiával egy gyors és exkluzív végeredményt kaphat, amelyet sehol máshol nem talál, ráadásul extra gyorsan.

A gyorsaság titka abban rejlik , hogy az öntőminta elkészítésének idejét és nem utolsó sorban költségét spórolja meg, ha minket választ .
A technológiánk nagy előnye továbbá, hogy akár darabonként is változhat a szöveg, így még a nevesítés sem jelent problémát, így gravíroztatnia sem kell, mert ugyan olyan domború minőségben a neveket is megtudjuk jeleníteni a plaketteken és az érmeken.

Ezen megoldás tökéletes akkor is, ha csak 1 db plakettre van szüksége vagy nincs elég idő egy öntőminta elkészítésére és az öntésre .

Méret és fazon szempontjából szinte csak a képzelet szabhat határt. Vállaljuk a sztenderd 6-12 cm - es, 1 vagy 2 oldalas bronz plakettek kivitelezését , de a szokásos kör alaktól eltérő formától sem rettenünk meg. Tekintse meg referencia fotóinkat.

Az érmek első oldalán meg lehet jeleníteni címert, logót, portrét, egyéb alakzatot és plusz szöveget.
A hátsó oldalon is lehetőség van ugyan ezekre, de a gravírozást is meg tudjuk oldani. Színek tekintetében a következőkkel szolgálunk: antikolt / patinázott bronz, arany antik kivitel, fényes arany szín, fényes ezüst végeredmény  Keressen minket bizalommal kérdés esetén állunk rendelkezésére.
 
Természetesen érmeinkhez és plakettjeinkhez díszdobozt is adunk.

A plakettek mellé akár dombornyomott oklevéltartó mappát (díszmappát) is tudunk készíteni:
OKLEVÉL TARTÓ DÍSZMAPPÁKÉRT -- Klikkeljen ide.

Díszpolgári cím, Díszpolgár, Díszpolgári érem plakett készítés gyártás, Település érme, Címeres érem, Címeres plakett, Díszpolgár plakett,

« Érem készítés

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ